tiistai 14. elokuuta 2012

top 5 lemppari esineet

Toivepostaus, nimittäin top 5 lempiesineistä, joita meidän huushollista löytyy. Oli muuten aika haasteellinen, koska mulla nyt kotoa, varsinkaan huonekaluista, mitään totaalisen suuria lemppareita ole, koska ne kaikki on yhtä ihania, itse tehtyjä/perittyjä/tuunattuja. Ei niitä voi laittaa paremmuusjärjestykseen :D Mutta tässä nyt tämä top 5, kiitos hyvästä postausideasta, lisääkin ideoita saa aina esittää, ilman muuta :) Kyllähän sitä mieluusti bloggaa sellaisesta josta lukija tykkää lukea.


tämä kuusi ruutuinen ikkuna on kyllä nyt tällähetkellä, ainakin ikkunoista, suurin suosikkini. Kauan olen vastaavanlaista metsästänyt, vielä totaalisen ehjillä laseilla, ja nyt se on kotiutunut :)


onko tämä esine? vai sittenkin asia? :D no anyway, burberryn laukku, isännältä ensimmäinen lahja minulle, niin paljon tunnearvoa ja muistoa, aivan ihana <3


kollaasiseinä, väritettynä suosikki valokuvilla meidän perheestämme :) haha, ja lisänä vielä uusin taidonnäytteeni! Paljon tunnearvoa valokuvilla, harmi kun niitä ei vain ikinä muista teettää..


no seinähän ei nyt mikään esine ole, mutta tykkään ihan hirmusti tuosta maalaamastani puusta, itseasiassa rakastan sitä ja haluaisin maalata koko huoneen täyteen puita :D heh, jos postauksessa olisi kysytty vaikka top 5 lempivaatteet, tämä olisi ollut paljon helpompi..


eipä jäänyt varmaan arvaamatta, että unisiepparia tulen hehkuttamaan, mutta kyllä se top 5 lemppareihin vain kuuluu, sitä kun niin kauan olen metsästänyt ja nyt sen olen löytänyt :)

Nyt pikainen kierros blogeissa, jos blogger vain jaksaa taas toimia ja sitten ulos jälleen aurinkoon!

8 kommenttia:

 1. Oikein kauniita esineitä ja asioita olet kerännyt vitoseesi. Oikein hyvää päivän jatkoa:))

  VastaaPoista
 2. Höh, se on _rakkausseinä_, eikä kollaasiseinä ;) :D

  /Laalia

  VastaaPoista
 3. Mukava postaus! Kaikki TOP vitosessasi ovat kauniita esineitä, mutta ehdottomasti tykkään tuosta persoonallisesta kollaasi/rakkaus seinästä :)

  VastaaPoista
 4. Jees, oikein kivat!! On varmasti vaikea valita (itse en osais ehkä) niitä lemppareita. Mut kyllähän se niin on että se number one voi olla hyvinkin "merkiton" käyttönsä puolesta mutta kantaa niin suuren tunnearvon ja/tai muiston, että ei sitä muut edes ymmärrä :) Tuli tossa mieleen, että sellanen vois olla kiva poustaus myös, että jos löytyy(varmasti jotakin) esineita, aarteita, tavaroita no ihan millä nimityksella vain, joilla on jonkinlainen erikoinen tarina. Niistä voisi tehdä jutun. Hmm hurja höpinä, olipas tätä vaikeampi selittää sanoin kuin mitä se oli mielessä. MUTTA, siis näitä esineita joihin liittyy se tarina(kuinka päätty sinulle, mistä ja miksi). Joillakin voipi olla harvinaisempi tarina kuin vain se, että no ostinpa nyt vaan kun lompsassa oli euroja :) Itse muistellut omien aarteiden tarinaa usein :) Pitäisi kai kirjoittaa ylös ettei unohdu sitten kun on vanha mummu :) Oikein hauskaa päivää!! :) hehe, sori, romaani... :P

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postaus! On ollu suunnitelmis tehdä samanlainen!

  VastaaPoista