sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kurkkupurkista kattolampuksi

Sunnuntaita myräkän keskeltä. Ei kuitenkaan onneksi meillä täällä tuuli hirmusti ole vahinkoa saanut aikaan ja onneksi on jo laantumaan päin! :) Mulla tuli kotoillessa ja makoillessa aika kiva tuunausidea mieleen, mä kun oon kurkkupurkkien suurhamstraaja niin onneksi niitä tarpeen mukaan aina kaapista löytyykin ;)

Isosta purkista tuli nimittäin meille kattolamppu!


Keittiön oviaukolle olen nimittäin iät ja ajat metsästänyt jotain kivaa ja simppeliä valaisinta, sellaista mikä on kaunis melkein katonrajassa, tästä kun kuljetaan niin usein ohi niin matalalla roikkuvasta lampusta voisi tulla isännältä sanomista ;) Tämän tekeminenkin kesti vain huimat 15 minuuttia, jos edes sitäkään.


On muuten ilo huomata kuinka moni vanha ja uusi lukija on löytänyt takaisin tänne blogiin :) Mullakin on ollut ikävä bloggailua ja nautin suuresti tänne kirjoittaessani ja kaikkia ideoita jakaessani! Mulla nimittäin näitä tuunausideoita riittää ja vaikka uhittelin että teen mahdollisuuksien mukaan yhden DIY postauksen viikossa niin näyttää siltä että näitä tulee useamminkin, kestättehän? ;)

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

17 kommenttia:

 1. Vitsit. Täällä reippaillaan. Ihania DIY juttuja olet tehnyt.
  Kyllä kestetään, oikein mielellään. :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt on oikein innostus puskenut päälle :D

   Poista
 2. onpa aivan loistava tuunaus ja kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
 3. No todellakin kestetään!:) tosi kiva lampputuunaus!

  VastaaPoista
 4. Sikamake tuunaus!! Pittää pistää korvan taakse.. jos löytäis jostain noin kivanmuotoisen kurkkupurkin. Meillä on kaikki kurkkupurkin niitä Lidlin tylsiä.. Ja tollaiselle lampulle mul ois kyl monta paikkaa tiedossa jo :P

  VastaaPoista