tiistai 12. marraskuuta 2013

Tänään

Kiitos kaikille ihanasta vastaanotosta blogini paluun myötä! :)
Mulla ei ole vielä tähän postaukseen tarjota uutta kuvamateriaalia kodistamme, mutta kunhan tuo kamera lataa pölyyntyneen akkunsa, on kuvasaldoa luvassa ;) Paljoa ei ole paikat Hotel Mamassa muuttuneet, jonkin verran kuitenkin ja muutamia tuunauksiakin on tullut tehtyä. Niistä lisää huomenna!

***

Kertokaahan nyt kaikki te vanhat bloggaajat teidän kuulumisianne! Mikä on nyt blogimaailmassa in ja mikä on out? Parhaat tuunausvinkit ja inspiroivat sivustot? Ja heittäkäähän rohkeasti teidänkin blogien linkkejä kommenttiosioon, kaikkia rakkaita sivuja minulle ei ole enään tallessa :(
Tässä kuitenkin näkymää miltä meillä on viimeksi näyttänyt, ken sen muistaakaan ;)


Sinisestä tuli silloin vuosi sitten in meidän kotona. Kyseistä väriä löytyy ripauksittain meiltä vieläkin, huonekalut ovat tosin pyörineet vimmatusti ja jotain uuttakin ja erilaista on meille kotiutunutkin.


Kuka muistaa meidät? ;) Vuoden ovat kaksi uutta (vas.) koirulia sovussa entisten kanssa asustelleet, muutamat ovat tosin saaneet hieman kevyempää ulkomuotoa itselleen.


Apua, mulla on kyllä taas niin paljon kerrottavaa ja jaettavaa teidän kaikkien kanssa, en malta odottaa kertoa kaikkia meidän kuulumisiamme :) Mutta ensin odotan kuulevani teidän kohokohtia vuoden varrelta, arvostaisin tätä todella :)
Banneri on tulossa muuttumaan päivitetympään versioon, tällähetkellä se on vain puhdas mahdottomuus tämän vanhan tietokoneen kanssa, toinen on kyllä kotiutumassa piakoin joten don't worry ;)

Aivan mahtavaa alkanutta viikkoa jokaiselle ja lämpimästi tervetuloa takaisin <3

4 kommenttia:

 1. aww mitä koiria! Minkä rotusia??? chihuja kaikki?? ihana koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaksi vasemmalla on toyterrierit, toiset kaksi on chihuja :) kiitos <3

   Poista
 2. Aivan mahtia ku oot bäk. Hyypiölässä ei kummempaa, yhtä luokattomia juttuja ja huonoja kuvia. Tuunaukset vähentyneet kun aikaa ei riitä mutta yritetään edes sisustella.
  Niin ja henk.koht elämässä päällimmäisenä painonpudotus, -10 kg. Siinä ne kai oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Outi :) mä kävinkin jo sun blogia kurkkailemassa!

   Poista