lauantai 29. maaliskuuta 2014

Vastauksia kyselyihin pöydästä


Mä sain tässä blogilomaillessani kyselyitä meidän vuonna 2011 tehdystä laminaattipöydästä. Pöytähän oli alkujaan ruskea, muistaakseni jonkun huonekaluketjun, mitä näitä nyt on ; iskuaskosotka, perinteinen kuuden istuttava massatuote. Tästä ruskeasta möhkäleestä eroon halutessani, maalasin sutjakkaana naisena pöydän valkoiseksi. Mitäs sitten, eihän tämä eronnut siltikään muista kaksoissisaristaan joten tuumasta toimeen!

Kaupasta löytyi edullisesti erä kuvassa ollutta laminaattia, tekstejä ja sitä old school meininkiä siihen aikaan noudattaen. Bra! Aikamme pöydän päälle näitä mallaillessamme ryhdyttiin tuumasta toimeen, eli levitettiin liimaa vanhan pöydänkannen päälle(valitettavasti en muista mikä liima mahtoi olla kyseessä), ja tämän jälkeen lätkittiin laminaatit kiinni. Uudelle kannelle laitoimme satatuhattakiloa painoa jotta levy pysyy suorana.

Reunoihin laitettiin puusta listat jotka jiirattiin, tai mitä lie, siistiksi ja porattiin edelliseen levyyn kiinni. Nämä listat petsasin lopulta sointumaan laminaattien kanssa ja uusi, edullinen ja uniikki pöytä oli valmis! :)
Vanhan postauksen voit käydä lukemassa vielä täällä!


11 kommenttia:

 1. Miten tuo laminaatti pöydällä on kestänyt käyttöä? Oletteko lakanneet pinnan vai kestääkö se ihan sellaisenaan kunnon nesteläikyt pöydällä?
  Tosi kivan näköinen kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Pintaa ei ole käsitelty lainkaan ja lapsiperheessä on kyllä kestänyt n.3 vuotta erittäin hyvin :) pinnassa ei ole naarmun naarmuakaan.
   Kiitos :)

   Poista
 2. Heippahei ja ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Et usko, mut mä myin mun laminaattipöydän pois :D Kyllästyin. Ups. Isäntä ei ollut kovin iloinen. Sanoi että ei kuulemma rakentaa mulle ikinä enää laminaattipöytää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista juu, ei täällä ainakaan :D PÖH! kai sait edes hyvän hinnan? ;D

   Poista
  2. Täällä on kyllä paistanut ja suoraan silmään :D Mnjoo.. enpä tiedä siitä hyvästä hinnastakaan, kun mä oon vähän sellainen joka antaisi kaiken tosi halvalla tai sitten ilmaiseksi :D

   Poista