maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste : Arki 1/5


Näin se arki on viikonlopun jäljiltä alkanut. Kaupassa ravaamista, siivoilua, kerhoilua, pyykkiä. Ihan niitä tavallisia arkisia asioita. Raahasin kauppareissulta kotiin yrttejä ja kukkia flunssaisen viimeviikon pöpöjä karkoittamaan. Ja mitähän vuittonia on nyt kaupasta hääritylle basilikallekin käynyt, nyt se nuokkuu ruukussaan kuin viimisiä hetkiä hengittelisi? En ottanut sitä edes ruukustakaan pois. Höh. Antoi sentään kuvan ottaa, vielä kun terhakkaana pysyi.

Sain Aino-Kaisalta kivan haasteen. Varmasti täällä blogistaniassakin jo useammin kiertänyt.
Haasteen ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan(postauksen?) kohdalla joku toinen bloggaaja. Kiitos :)

Minun arkipäiväni tosiaan on lähtenyt käyntiin niinkuin edellä jo mainitsin. Nyt taitaa se pyykkikonekin jo pyöriä loppuun? Vielä kuitenkin pari tuntia aikaa huseerata kotona kun pirpana on kerhossa :) Maalailua ja mööpeleiden siirtelyä. Seuraavassa kuvassa näkyy se ovikin jonka eilen maalasin. Ennen se oli hieman kuluneen turkoosiin taittuva, rapisi lattialle jos sitä päin edes hengitti. Nyt sai hieman uutta pintaa ylleen, vanha mokoma :)

Iloa sinunkin arkeesi!
Haaste matkaa eteenpäin Vaniljahousen Niinalle!

8 kommenttia:

 1. Tulppaanit ne piristävät täälläkin arkea :) Ihanaa tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Nonni, löyty kivat kuvat arkeen :)
  Höh, jotkut basilikat (ym. valmiit yrtit) nuukahtavat heti. Se johtuu yleensä siitä, että kuljetus/säilytys on mennyt hieman pieleen, siis kaupan puolella :D
  Iloista viikkoa sinne! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tähän lopputulokseen mäkin päädyin basilikan kohdalla koska muuten ovat kyllä kestäneet :)

   Poista
 3. Beautiful photographs, Jasmiina!
  Enjoy a great Wednesday in your own 'Hotel Mama"... ;-)
  Regards from Germany, Uwe.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania kuvia jälleen! :) Oikein mukavaa viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista