torstai 24. huhtikuuta 2014

Lastenhuoneen muodonmuutos

Aurinkoisia terveisiä pääsiäisen jäljiltä!

Blogin pääsiäistauko venähtikin odotettua pidemmäksi, sorry, täällä silti ollaan :) Pyhät tuli nautiskeltua hitaiden aamujen kera, kasaillen pääsiäispupun tuliaisia, halaillen ja jottei ihan kaikki olisi sujunut kuin sateenkaaren reunalla ; sairastettiinhan me yksi korvatulehduskin. 

Pitkät vapaat on siinäkin mielessä mukava että vaikka kuinka yrität vain nostaa jalat ylös ja juoda kahvikupillisen kuumana, täytyy silti paljon ylimääräistäkin keksiä huushollissa. Mehän täten keksimme remontoida tyttäremme huoneen. Itseasiassa se on ollut sillä listalla, joka varmaan usealta löytyy (things to do), ykkösenä ennen viikonloppuna järjestettäviä syntymäpäiviä. Meidän tytär kun päätti itse kyllästyessään vanhoihin tapetteihin aloittaa tämän repimisprosessin ;) Noh, siitä oli hyvä jatkaa ja lopputulos on suloistakin suloisempi <3Vastakkainen seinä tapetoitiin ihan vain valkoiseksi jottei huoneesta tulisi ahdas. Sille seinälle minulla on kyllä tarkoitus tehdä tuosta lintu/häkki tapetista jonkinlainen taulukollaasi piirtämieni eläintaulujen lisäksi. Täten siltä seinältä ei vielä toistaiseksi kuvaa :) Noita lintujakin mulla on tarkoitus jämätapeteista ehkä leikellä tuohon maalaamani puun oksille hengailemaan? Tai sitten teen niistä vastakkaiselle seinälle naulakoita.

Mitäs sanotte? Tyttö ainakin tykkäsi ja lupasi olla remonteeraamatta enään itse huonettaan ;)

13 kommenttia:

 1. Tekstistäsi ei käy ilmi onko tapettivalinta lapsesi itse tekemä? Jos ei niin miksi ostaa ei lapsenmieliset tapetit vain siksi että äiti tykkää ja että ne sopii äitin silmään? Miksei lapsi saa vaikuttaa ja ostaa vaikka nallepuh tapetteja eikä sisustusäitin silmään istuvia???!!

  VastaaPoista
 2. Ompas aivan ihana tunnelma! :) Mielestäni tosi onnistunut tapettivalinta, ihanan tyttömäinen ja hempeä, olematta kuitenkaan liian lapsellinen :)

  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Pian pääsenkin kuvailemaan valmista huonetta :)

   Poista
 3. ihana huone ja kaunis tapetti :) Erityisesti tuo sänky on todella kaunis, kyllä siinä kelpaa nähdä prinsessaunia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä sängyssä on tyttären isäkin pikkuisena nukkunut :)

   Poista
 4. Tosi kiva muutos! Ihana tapetti! :)
  Ja lintuset oksilla kuulostaa hyvältä myös! :)
  Touhukasta viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lintuset lensikin jo vaateripustimiksi ;)

   Poista
 5. Ihana tapettivalinta, sopii niin kivasti huoneeseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Heli :) Tyttökin on vallan innoissaan!

   Poista
 6. Aivan ihana tapetti! Kyllä prinsessan kelpaa ^_^

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tapetti, ja varmasti neiti viihtyy kauniissa huoneessaan! Sekä hengaavat linnut että taulukollasi kuullostavat hyvältä. :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista