keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Mobicool

Vierashuone alkaa pikkuhiljaa muotoutua mallillensa, teemakin on jo mietittynä värien ja huonekalujen puolesta. Huoneesta on tulossa nimittäin totaalisen erilainen verrattuna normaaliin sisustustyyliin jota kotoa löytyy, mutta hei: huoneessa on tarkoitus viihdyttää kaiken kokoisia ja ikäisiä vieraita :) Halusin huoneen siten olevan hauska ja mielenkiintoinen. Vielä en kuitenkaan kokonaisuutta teille paljasta, eräs hyllyrakennelma on vielä kesken, mutta jälleen pieni sneak peak mitä huoneeseen olen hankkinut. 


Vihdoin ja viimein löysin etsimäni. Tori.fi oli jälleen loistavana apuvälineenä. Tämä minijääkaappi löytyi nimittäin meidän läheltä, täysin käyttämättömänä vaivaiseen 90€ hintaan! Normaalisti kun kyseisen jääkaapin hinnat seilaavat 200€ molemmin puolin.
Täydellisen retro, täydellisen värinen, juuri passeli käyttötarkoitukseena :)

Huom! Kuvissa minulta jäi pölyt jääkaapista pyyhittyä :/Mitäs sanotte?
Kyllähän tuolta yövieraiden kelpaa naposteltavaa napsia vaikka keskellä yötä ;)


Pieni lintu // Communal global

12 kommenttia:

 1. Hyvä löytö! Kiva väri ja kiilto :) Minä olen kanssa ostanut ja myynyt tavaraa tori.fi palvelussa (vaatimattomasti kesämökki löytyi sitä kautta). Siellä on kyllä paljon hyvää tavaraa liikenteessä...eikös se niin ole että toisen roju on toisen aarre :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä täysin tahraton ja naarmuton! Ainut jäi vain pölyt pintaan, hups :D

   Poista
 2. Voi miten hauska, aivan ihana! :)

  -Eppu

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Siinä mielessä kiva että tämän voi ottaa myös automatkoille :)

   Poista
 4. ♥ ihan sika siisti! Tykkään valtavasti!!!

  VastaaPoista