torstai 16. lokakuuta 2014

Ihan ensimmäinen

Tässä minä nyt istun, paikassa josta monta kuukautta sitten vasta haaveilin, omassa kodissa, kirjoittamassa ensimmäistä virallista postausta, ensimmäiseltä omalta bloginurkkaukselta.
Kuukaudet ovat pyörineet hirvittävän nopeasti muuton ensimmäisestä päivästä tähän hetkeen. Tunteita on käyty läpi monessa mittasuhteessa, niin stressissä kuin onnellisuudessakin, joka tällähetkellä taitaa olla pysyvä mielentila :)

Kuinka onkaan entiselle kerrostalolaiselle ilo ja unelma astella joka aamu höyryävän kahvikupin kera omalle pihalle, katsella omaa miljöötä, lapsen leikkejä ja sitä kuinka hänkin luonnosta inspiroituu.
Täytyy siis sanoa että paljon on kerennyt tapahtua. Mutta nyt elän tätä sydämellistä hetkeä, kirjoittamisen tuomaa rauhaa jonka jälleen pääsen kokemaan ja jakamaan teidän kanssa blogini myötä. Super paljon postauksia siis luvassa, monen mutkan jälkeen kun tämä internetkin meillä kotona toimii.

Aloitetaan nyt kuitenkin ensimmäinen virallinen omakoti postaus, milläs muullakaan, kuin kuvilla, joilla matkataan siihen tilaan jonka jokainen vieras sisälle tullessa ensimmäisenä näkee ; eteiseen.

Tervetuloa!
Siinäpä se on, se meidän eteinen. Tilava, muttei liian, peiliovien taakse kätkeytyy loistavat säilytystilat niin talvi-ja kesävaatteille, kuin vieraidenkin takeille. Tila on avara ja korkea joista matka jatkuu ylä-että alakertaan. Mattoahan vailla se vielä on, kuitenkin pikkuhiljaa ja rakkaudella sisustettu kodin käyntikortti.

Kiitos sinulle lukija, ensimmäisestä vierailustasi ihan ensimmäistä kertaa, ensimmäisessä omassa kodissani :)

Palataan pian!

4 kommenttia: