lauantai 18. lokakuuta 2014

Inspiroiva yrttitarha

Aurinkoista, pikku pakkasta ylläpitävää, lauantai päivää!

Tähän päivään on tullut herättyä pirteänä ja iloisena. Mutta heti ulos katsoessa alkaa ärsyttämään nuo käsittämättömät lehtivuoret. Miksi syksyllä täytyy ottaa stressiä haravoinnista? Eikö haravointi voisi olla to do-listalla se vihonviimeinen asia joka pitäisi toteuttaa? Sitten kuin yllättäen, lumi onkin peittänyt ne masentavat lehdet. Ja keväällä kun nurmikko leikataan ensimmäisen kerran niin kukaan ei edes muista että piha on ollut joskus nilkkoja myöten lehdissä. Noh, olkoon ne siellä vielä. Jonkun pienen kulkijan mielestä lehtikasoihin on kiva hyppiä :)

Ja sitten hauskaan löytöön, joka muuttaessamme tänne seinälle oli jätetty, yrttitarha :)

Yrttitarhasta löytyy kaikki perus yrtit, ruokalajit joihin kyseinen yrtti sopii ja paljon muita hauskoja yksityiskohtia. Aika kätevä kätevälle emännälle ;) Mutta ilman infoakin taulu on mielestäni kaunis, sellainen vanhahtavan retro. Vielä kyllä taulu ei valitettavasti ole päässyt arvoiselleen paraatipaikalle, mutta uskon sen löytyvän ensikeväällä kasvihuone projektin alkaessa - ja toki päättyessä, hänelle sopivalta seinältä.

Inspiroivaa launantaita teille kaikille!
Huomenna kurkataankin yhtä toteutunutta diy-projektia ;)

10 kommenttia:

 1. Säpäs sen sanoit! :D jumalaton stressi noista lehdistä aina ajoittain. Piha on joku kolme kertaa haravoitu, eikä siltä näytä. (Paitsi jos käy tuolla "tunkiolla" katsomassa lehtikasoja.. :D)

  VastaaPoista
 2. Mä en jaksa ajatella koko lehtiä, eikös sitä sanota että ovat vain hyväksi puiden ja pensaiden juurilla... ;)
  Ihanan retro-luukki tuossa taulussa! hauska!

  VastaaPoista
 3. Onnea tädille! <3
  Ihanat tuolit! :)

  VastaaPoista
 4. Voii kivoja kuvia! Ja hyvältä näyttää uusi koti! ONNEA! Niin ja tietysti onnea tädille!!
  Lisää kotikuvia odotellaan!! :)))

  VastaaPoista