perjantai 24. lokakuuta 2014

Little sneak peek

Kuten otsikosta huomaa, tänään on luvassa vain pieniriikkinen kurkistus meidän keittiöön.
Keittiö on remontoitu, siis aiemmin, mutta valitettavasti omaan makuun keittiöstä ei löydy muuta kuin ehkä allas. No okei, kaappeja en kyllä lähde ihan heti vaihtamaan mutta tasot, niistä en välitä. Liian tumma tekee keittiöstä sottaisen näköisen ja siksi en nyt koko keittiötä lähdekään vielä teille kuvailemaan. Vertaillaan sitten jonain päivänä ennen/jälkeen kuvia, okei? :)Onhan tuonne vas. yläkulmaan jo hieman omia muutoksia alkuperäiseen keittiöön nähden tullut, mutta jääkööt ne vielä salaisuudeksi ;)

Haluan toivottaa kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleiksi Hotel mamaan, meidän tiny heaven:iin. Samoin toivotan kaikille erittäin mukavaa viikonloppua!
Mä lähden nyt putsailemaan astianpesukoneellista vanhoja pulloja, katsotaan mitä niistä keksitään ;)

here's a little sneak peek from our kitchen

13 kommenttia:

 1. En malta odottaa että näen keittiön kokonaan!

  VastaaPoista
 2. Hitsi, teidän talo näyttää ihan älykivalta! Tykkään erityisesti kierrätysteemasta. Tässä maailmassa on ihan liikaa kulutushysteriaa. Peukut teille! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jep, sen päätinkin että silloin kun oma koti meille löytyy, tehdään asiat/remontit kierrättämällä. Onneksi puolisokin töistä raahaa rakennusmateriaaleja kotiin niin ei tule ainakaan heti pulaa. Samoin muitakin esineitä joista vähällä tuunaamisella saa kyllä tosi kivoja sisustusratkaisuja! :) ja nyt nautin kun on tilaa jossa remppa/tuunaus hommia toteuttaa :)

   Poista
 3. ♥vau, minäkin haluaisin tuollaisen altaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä sitä vaihtaisi mihinkään! :)

   Poista
 4. Tulimpa kurkkaamaan tänne, ja voi että miten kaunista! <3 Jään kyllä lukijaksikin. :)

  VastaaPoista
 5. Mulla on blogissa arvonta, ajattelin vinkata sullekin jos et oo vielä osallistunut! http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista