torstai 23. lokakuuta 2014

Livingroom in our tiny heaven

"Rakas lämminvesivaraajamme,
kiitos että päätit irtisanoa suhteemme toissa yönä ruostumalla puhki, olethan kuulema palvellut loistavasti jo yli 30 vuotta. En olisikaan eilispäivänä keksinytkään muuta tekemistä kun keitellä ja lämmitellä talteen 200 litraa vettä. Toivottavasti en näe sinua enään koskaan, joten teethän pian tilaa uudelle ystävälleni.
Terveisin, 
lämmöllä sinua muistaen."

Kyllä, sellainen episodi sattui meille toissa yönä, mutta ei hätää. Vettä on lämmitetty riittävästi ja maanantaina luoksemme siunaantuu uusi. phuuh.

***

Tänään esittely vuorossa onkin meidän tiny heaven:in olohuone/ylä-aula tila. 
Aloitan nyt kuvalla, jossa näkyy tuon lipaston takana "aulatilasssa" tuo vanha ikkunan poka seinässä. Tätä seinää ei nimittäin ollut muuttaessamme, eikä liiemmin sitäkään seinää jossa televisiomme on nyt. Tuo oli täysin avonaista, mielestäni "turhaa" tilaa, johon päätimme ihan ensimmäiseksi rakentaa tyttärellemme huoneen. Idea ikkunasta syntyi sitten siinä matkanvarrella. Ja onhan se käytännöllinenkin, vaikka ovi on illalla kiinni lapsen rauhoittuessa nukkumaan, lämmin ilma virtaa silti huoneeseen, siellä kun ei ole patteria.
No mutta se siitä, nyt itse kuviin :
Vielähän meillä aika minimalistinen sisustus on, mutta onpahan ainakin aikaa miettiä kunnollisia ratkaisuja seinillekin. Turhaan kun en haluaisi reikiä porailla. Ja muutenkin, kuten edellisessä postauksessa mainitsin, on meillä suurimpana tavoitteena sisustaa kierrättäen, eli mitään uutta ei kyllä osteta!
Toivottavasti kuitenkin nautitte suuresta määrästä kuvia :)

Palataan taas, vielä on monta tilaa/huonetta esittelemättä!

8 kommenttia:

 1. Oi herranjestas miten upea tila <3 Mistä mahtaa tuo turkoosi pöytä olla kotoisin!!??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni :) Tuo pöytä oli aikoinaan myynnissä omassa sisustusliikkeessäni, se on tehty kierrättäen eli alun perin se on vanha ruuvi/kiristin/tai mikälie :D en osaa oikein selittää. En tiedä onko näitä muualla suomessa myynnissä. Uniikki kappale kuitenkin.

   Poista
 2. Todella kaunis koti ♡ Olenkohan ees onnitellut... no tässä se tulee :)
  Onnea Uuteen Kotiin!!!

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää! Kauan olette asuneet jo kodissa? :)

  VastaaPoista