torstai 13. marraskuuta 2014

Makuuhuoneessa

Tänään ajattelin tässä siivouksen ohella, raottaa teille ovea huoneeseen jossa mekin vietämme keskimäärin 7-8 tuntia vuorokaudesta, makuuhuoneemme.
Teille olenkin jo kerennyt esitellä eteisen, työpisteeni, olohuoneen ja ruokailutilan. Onkin siis korkea aika mielestäni jatkaa kierrosta jakamalla taas yksi huone kodistamme.

Makuuhuoneemme ei ole suhteellisen suuri, mutta meille se tuntuu isolta verrattuna edellisen kotimme makuuhuoneeseen. Se onneton vaikutti koirankopilta nykyiseen verrattuna. Makuuhuoneessamme on myös vasemmalla puolella ovi todella tilavaan ja käytännölliseen vaatehuoneeseen. Sekin tosin hieman kohennusta vailla. Sisustus makuuhuoneessa on tällähetkellä, noh, aika aneeminen ja persoonaton. Otetaan kuitenkin huomioon se, että vasta n.3kk olemme tässä kodissa asuneet. Sisustusratkaisuja makuuhuoneeseen tullaan tekemään, kuten joka huone esittelyssä olen maininnut, kierrättäen mahdollisuuksien mukaan.
Huone sulkeutuu onnettomilla haitariovilla, mutta autotallissa kummittelee super vanhat pariovet karmeineen ;)

Siinäpä se, meidän rakkauden pesä. Katsotaan mitä muutoksia tämäkin huone kerkeää meidän käsittelyssä kokea ajan myötä! Jäähän toki siis seurailemaan ;) Ja onhan teitä tänne tullutkin, minun pitkän tauon jäljiltä, pienessä ajassa, joten tervetuloa lämpimästi jokaiselle.

Palataan taas joko uuden huoneen esittelyn merkeissä tai sitten jälleen taas tuunaillaan tai vilautetaan parit DIY puuhat ;)

Iloa päivääsi!

13 kommenttia:

 1. Aneemisesta viis, kaunista :)

  VastaaPoista
 2. Musta tuo makkari on todella kaunis ja tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru, mutta kyllä se jotain faceliftiä kaipaa ;)

   Poista
 3. Minustakin todella kaunis makuuhuone! Lämmin tunnelma välittyy ruudun toiselle puolelle <3 Tuo lyhty on ihana yksityiskohta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Iina <3 mutta silti tuntuu että SE jokin puuttuu :)

   Poista
 4. Voi että miten ihana tapetti!! En meinaa saada silmiä irti siitä.. :D Jos olette itse hankkineet, niin kysyisin, mistä löytyi? :)

  VastaaPoista