perjantai 21. marraskuuta 2014

Mintunvihreää rakkautta

Heipähei!

Tämä blogin pitäjä on hurahtanut nyt silmittömästi mintunvihreään. Näen unta siitä ja jopa paitani on pakko olla sen värinen. Mulle on yhdessä vuorokaudessa syntynyt addiktio mintunvihreään. apua. Eilisessä postauksessa nimittäin kerroin haaveilevani, ja vuoden alusta sen toteuttavani, repiväni typerät ja persoonattomat laminaatit alkuperäisen lattian tieltä. Ja sitten maalaavani ne. En valkoiseksi. Kaikilla on valkoiset lattiat. Haluan mintunvihreän lattian. Ihan totta. Mun on pakko.
Hirveän vähän löytyy inspiraatiota sen värisestä lattiasta. Aika harva sen on varmaan toteuttanut. Mutta yhden kuvan löysin joka inspiroi minua. Saa nähdä miten pystyn pitämään sormeni erossa laminaatin repimiseltä, jos se nyt ihan vahingossa lähtisi irti..Malta vielä joulun yli. Malta.
Sitten kun löytäisin vielä joskus tuon jääkaapinkin. Noh, se ei kuitenkaan ole ostoslistalla numero yksi, ja varsinkaan uutena. Liian iso sijoitus yhdestä mokomasta jääkaapista mielestäni. Täytyy vain pitää silmät auki.
Ps. Kaikki kuvat ovat Pinterestistä. Löytyvät myös minun kansiostani.

Mä jatkan nyt haaveilua :)

Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Rohkea rokan syö ja vielä rohkeampi maalaa lattiansa mitunvihreiksi:) Ei varmasti paljon kuvia löydy mutta kyllä pystyn mielikuvittelemaan että olispas mahdottaman herkku sellainen lattia:)
  Kivaa ja haaveiluntäyteistä vikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Himo on jo ruveta lattioita käsittelemään, ei tuo parempi puolisko vaan anna vihreää valoa aloittaa lattia kaaos joulun alla, kumma juttu? ;)

   Poista
 2. Mintunvihreä on myös yksi lemppariväreistäni <3 Haluaisin kanssa maalata joitain tylsiä huonekalujani mintunvihreiksi.

  VastaaPoista
 3. Mintunvihreä lattia? No huh huh!! kaikkea sitä kuulee.

  VastaaPoista
 4. Minttu lattia kuulostaa hauskalta. Jääkaapinhan voisi hyvin maalata mintulla myös? Köyhän miehen smeg.. :) Mä ajattelin ihan rohkeasti maalata meidän astianpesukoneen siinä vaiheessa, kun se muuttaa uuteen keittiöön. Sitten se on "integroitu" ;D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, osaatko infota että millä maalilla voi maalata jääkaapin? :D

   Poista
 5. Mintunvihreä on mullekkin oikea herkkuhimo väri, turkoosin lisäksi...tuo jääkaappi olis niin nami ja lattiaakin voisin harkita...äkkiäkös sen maalaa pois jos kyllästyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs se, jos kyllästyy niin nopeasti sen saa maalattua uudelleen :)

   Poista