perjantai 12. joulukuuta 2014

Etsi muumipeikko


12 yötä jouluun on, laskin aivan itse..
Yritin kuvailla tämän harmauden keskellä mahdollisimman kauniita kuvia teille, mutta tuntuu että se tässä huushollissa on pyhä mahdottomuus :D On koiraa, torkkupeiton kurttaajaa, lelun levittelijää ja paperilennokkien lennättäjää. Olohuoneeseeni raahaama mattokaan ei kauaa suorassa pysy. Mutta, huomaattekos, jopa toinen joulukoriste noiden kuusien lisäksi on ilmestynyt huusholliin, kranssi ikkunassa. Kyllä me edistytään. Hiljaa hyvä tulee.
Tänään en kyllä vaivaudu torppaa siivoamaan, on nimittäin lasten pikkujoulut huomenna meillä ja uskon, kun me muutaman lapsosen kesken laitetaan piparitehdas käynttiin, että jätetään ihan suosiolla ne imurin heiluttelut huomen illaksi ;)Pentikin kestosuosikki keittiöpyyhkeet löysin kaapista. Ihme. Saa vaan nähdä koska joutavat jo ensimmäistä kertaa pesuun. Tuo isäntä kun ei tuppaa ymmärtämään käsitystä "koristepyyhkeet" ja käyttöpyyhkeet ;) Ihmettelee miksi helkatissa ne sitten keittiössä roikkuu jos niitä ei saa käyttää. No niinpä.

***

Muistahan vielä linkittää jouluista blogiasi(tai muuten vaan) edelliseen postaukseen, viikonloppuna ajattelin esitellä ensimmäisen kivan joulupuuhan mitä blogeistanne löytyy :)

Ihanaa viikonloppua kaikille!

ps. bongasitko muumin?

8 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä tosi kiva blogi :) ja löysin peikon!

  VastaaPoista
 2. Unniikki hieno pöytä ja pöyvällä peikko...Joulukalenterin Väinökin sano että joulu tullee joka tappauksessa teki tai ei :)

  VastaaPoista
 3. ♥peikko bongattu :) kauniista kodista löytyi!

  VastaaPoista
 4. Peikko löydetty! :) Tosin kyllä siinä pieni hetki meni.. :D

  VastaaPoista
 5. Löysin :)
  Ihanat karviksetkin siellä <3
  Hyviä pikkujouluja!! :))

  VastaaPoista
 6. Muumipeikko päivysti tärkeällä paikalla :)

  VastaaPoista