keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Ihana yllätys


Viikonlopun jäljiltä postissa odotti mieluinen yllätys. Olin nimittäin voittanut Pian - Jotain tekemistä blogin arvonnasta ihanan PikkuBO:n Tiputorni-julisteen :) Tämä sopiikin aivan täydellisesti meidän neidin huoneeseen. Kehykset täytyy vain kaupasta käydä hakemassa ja juliste onkin ripustusta vaille valmis :) Tai sitten se saattaakin neidin joulukalenterista löytyä ;)

Eilen huiskittiinkin koko torppa puhtaaksi ja tänään aion vihdoin ja viimein raahata ne himskatin joulukoristeet varastosta. Täytyyhän sitten joulukotia teillekin päästä kuvailemaan ;) Kuusikin haetaan viikonloppuna ja silloin meillä vietetäänkin lasten pikkujouluja piparitehtaan merkeissä.

Onko teillä aito kuusi vai haetteko muovisen?

Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle piipahtajalle :)

ps. onko kenenkään muun blogiin ilmestynyt jotain ihme mainoksia? :oo

10 kommenttia:

 1. Kiva kun on mieluinen!
  Meidän tyttöjen huoneessa Tiputorni on aivan ihana, sopii sinne ihan täydellisesti! :)

  VastaaPoista
 2. No olipas kyllä kiva yllätys!
  Meillä on muovinen kuusi ollut nyt jo parina jouluna miehen allergian vuoksi. Ennemmin se jaksoi sietää aitoa kuusta ja niistellä koko ajan, mutta parisen vuotta sitten sai tarpeekseen :) Tykkään kuusesta kyllä, koska käytin sen etsimiseen oikeasti hirmuisen määrän aikaa, että löysin suhkoht aidonnäköisen. Ei se kuitenkaan ole aidon veroinen.

  Voi joulukoristeet, pitäisi varmaan itsekin kaivaa ne kaapista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurja, allergiat on kyllä harmin paikka.
   Huh, itse yritin tuolla myrskyssä ulkona varastoa kaivella mutta kumma juttu, yllätys sinänsä, enpähän minä niitä joululaatikoita löydä, kaikkea muuta kyllä tavaroiden alta paljastuu mutta ei joulukoristeita XP

   Poista
 3. Joskus ehdotin muovikuusta, mutta isäntä meinas et niin kauan ku kuusi sisälle tuodaan... niin se on aito :D No, aidosta itsekin tykkään! Ei sen aina tarvitse olla edes iso, kunhan se aidon kuusen tuoksu tulee vaan sisälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä niin että aidon kuusen tuoksua ei voita kyllä mikään :)

   Poista
 4. ♥Ihana! Paljon onnea kivasta voitosta!

  VastaaPoista
 5. Vitsit miten kiva ylläri! <3

  Mua houkuttais kovasti valkoinen muovikuusi, mutta mies tahtoo ehdottomasti aidon.. :D Tarvis käydä tuolla omassa metsässä rämpimässä, josko sieltä sellainen löytyisi... Jos kuusikaupoille lähdetään, niin sitten ostan sillä rahalla mielummin sen muovisen. ;)

  VastaaPoista