tiistai 9. joulukuuta 2014

INSJÖ - Simply Nordic

Yhteistyö.

Keltaista piristystä harmauden keskelle. INSJÖ-bag in bag sisälaukku tarjoaa mahdollisuuden meitä laukkukansallisia kätkemään, arkiset laukun pohjalla muuten pyörivät tavarat -huulikiilloista avaimiin, järjestelmällisesti ja löytämään ne helposti.

Näin INSJÖ.com sivuilla kerrotaan :

"Insjö bagInbag laukut on suunniteltu helpottamaan elämän pienissä ärsytyksissä. Me autamme järjestämään käsilaukkujen tärkeät, jokapäiväiset esineet ja löytämään ne nopeasti. Insjö laukkua käyttämällä myös käsilaukkujen vaihtaminen on helppoa, kaikki oleellinen seuraa mukana etkä enää ikinä unohda mitään toiseen käsilaukkuun!
Insjö nimi viittaa sanoihin sisävesi ja järvi pohjoismaisissa kielissä. Pohjolan järvet ovat kauniita, etenkin tyynen pinnan sileät väreilyt. Insjö laukku käsilaukussasi edustaa ja muistuttaa rauhallista järveä. Haluamme tuoda sen tyynen rauhan ja pehmeät liikkeet jokapäiväiseen elämääsi Insjö bagInbag laukkujen ja tuotteiden mukana."

laukku saatu blogin kautta

Minulla kulkeutuu laukusta toiseen INARI.
INSJÖ tarjoaakin nyt ystävällisesti teille lukijoille alekoodin, joka on voimassa koko joulukuun ja saat ilmaisen toimituksen! Jos itsekin omaat ystävän jolla on jo kaikkea, on tässä minun mielestä aika hauska idea joululahjaksi :)

Alekoodi : JAVÄ1

6 kommenttia:

 1. Aika hyvä idea! :) ärsyttävintä onkin, kun joku huulipuna aukeaa laukussa ja sotkee sen vuoren!

  VastaaPoista
 2. Todella hauska idea juurikin ystävälle jolla on kaikkea! Täytyykin mennä tutustumaan tarjontaan. Keltainen onkin herkullinen väri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on minunkin mielestä oikein pirteä vaihtoehto :)

   Poista