torstai 11. joulukuuta 2014

Jouluton koti - linkitä blogi

Mun joulukoristeiden haku varastosta eilen ei mennyt ihan niinkuin elokuvissa. Kauhea myrsky = tuulee ihan kuin pyykkikoneessa yrittäisit tasapainoitella. Varasto oviaukkoon asti täynnä tavaraa muuton jäljiltä. Siinä kuitenkin yrittäessäsi kuikuilla koristelaatikoita, luovutin viimeistään kun varaston ovi oli piiskannut takapuolta ainakin kymmenennen kerran. phuuh. Ehkä huomenna uusi yritys?

Siitä huolimatta löysin sisältä jotain punaista. Olkoonkin se vain jouluaaton puurokipot mutta mun joulufiilis ei ole yhtään katossa kun tuntuu että meillä on ihan jouluton koti. Joulukalenteritkin vain muistuttaa lähenevästä h-hetkestä.

Muuten, tuo kuvasarjan kamalin(huonolaatuisin) kuva, jossa talon ainoa nisse rötköttää nojatuolilla, on meidän tulevasta takkahuoneesta. Sen tilan läpi kuljetaan makuuhuoneeseen, vierashuoneeseen + ulos, vessaan ja saunaan. Se projekti kuitenkin alkaa vasta, noh, tulevaisuudessa. Mutta voin kuitenkin kuvitella itseni talvipakkasilla rötköttämään yhtä lokoisasti kun tuo mokoma nisse, takkatulen lämmössä ;)

***

Haluaisinkin nyt että SINÄ siellä ruudun takana linkittäisit tähän postaukseen blogisi, joulublogisi, mutta jos muutenkin blogissasi käsitellään nyt huimalla tahdilla joulua, askarteluja siihen liittyen yms. linkityksesi on erittäin tervetullut :) Minä sitten poimin blogeista kivoja ideoita ja jaan niitä täällä omassani kaikkien iloksi :)

-linkitä-linkitä-linkitä-

Touhukasta torstaita tontuille

11 kommenttia:

 1. No minäpä linkitän, en ookaan tainnut muistaa sun tauon jälkeen kommentoida ollenkaan. Kiva kun palasit! :)
  Mullakin on vielä vähän joulufiilis kateissa, johtuu ehkä siitä että on ollut niin mahdoton kiire koulun ja kaiken kanssa.
  Mutta pienillä jutuilla, pienin askelin mennään kohti joulua ja ehkä ensi viikolla kun saadaan oma ja lasten koulut päätökseen, tulee kunnon joulufiilis taloon. Ja lauletaan taas: Mistä tuntee joulun :D
  Joulukalenteria päivitän taas edellisvuosien tapaan blogiin: http://hannele78.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole juu puumerkkiä käynyt laittamassa mutta kiva että nyt rustasit :) Täytyykin käydä sun kalenteria kurkkimassa!

   Poista
 2. Tänä vuonna olen kuullut useamman suusta, että joulufiiliksen löytäminen on ollut hieman haasteellista. Itselläkin se on muutaman kerran päässyt livahtamaan karkuun. Syytän lumettomuutta ja tätä todella harmaata syksyä, jolloin ei vain jaksa millään kaivaa sitä joulumieltä. Itselläni myös vähän samanlaisia ongelmia ollut tänä jouluna, kun muuton jäljiltä joulujutut on vähän missä sattuu.. mm. siellä varastossa takimmaisina.

  Itse rakastan vanhaa sanontaa "talvi tulee kunhan kerkiää, joulu aina ajallaan". Siinä on jotain todella viisasta ja tähän jouluun sopivaa. Toivottavasti löydät koristeet ja joulufiiliksen! Ihanaa joulun odotusta <3

  Kohti joulua -joulublogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumettomuus se muakin kyllä eniten vaivaa, musta joulu ei oikein mieltä piristä. Niin olisi kova halu jäädyttää lyhtyjä pihalle mutta..ehkä sitten vuonna 2015 :D

   Poista
 3. Ihana nisse! No "onneksi" on muitakin, joiden kodissa ei vielä joulua näy... ja joulukalenteri tosiaan muistuttaa lähestyvästä H-hetkestä :))

  VastaaPoista
 4. Ihanan rento nisse. Taidan ottaa kohta mallia :D

  Linkitetään ;)
  http://anunkameralla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä onkin oiva esimerkki rentoilulle ;)

   Poista
 5. Tämän naisen on pahasti vallannut kokonaisvaltainen yleisstressi. Joka suuntaan saa juosta, mutta silti mistään ei tunnu tulevan valmista. Blogia ei ehdi päivittämään, saatikka muiden juttuja lukemaan :) Mun blogi ei ole joulublogi. Se on yleisblogi, mutta koska näin joulun alla olen kaikesta kiireestä huolimatta huomannut useammankin postauksen liittyvän jouluun, loin ihan joulu-tunnisteen :)

  VastaaPoista
 6. Hih, vaikka sä nää oot jo nähnytkin niin tässähän näitä muutama.. :)

  http://villafurulund.blogspot.fi/2014/11/lumiukko-tehtaisiinkos.html
  http://villafurulund.blogspot.fi/2014/11/jouluinen-kuorinta.html
  http://villafurulund.blogspot.fi/2014/10/kananmunakennoja-ja-steariinia.html
  http://villafurulund.blogspot.fi/2014/11/rakas-joulupukki.html

  VastaaPoista
 7. Mä en viime jaksanutkaan juuri laittaa joulua, kun tulin kipeäksi. Olin kovasti suunnitellut koristelemista ja ruoanlaittoa. Aattona olin jo tervehtynyt sen verran, että saatiin ruokaa pöytään ja joulupäivänä käytiin miehen vanhemmilla syömässä.

  Toissavuonna meidän piti viettää aatto mun kotiseudulla, mutta päätettiinkin lähteä aikaisemmin kotiin joten silloinkaan ei tullut kotia koristeltua. Tykkään kuitenkin tosi paljon joulusta ja joulublogia tuleekin toisinaan päiviteltyä. Ehkä tänä vuonna saisi kotia vähän jouluisamman näköiseksi.

  VastaaPoista