sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Punainen matto

Tunnelmallista sunnuntaita.
Mistä on parhaat sunnuntait tehty? Kiireettömyydestä, kahvikupillisesta joka pysyy kuumana, makoilusta ja uudesta matosta varpaiden alla.
Nyt on jälleen otettu uusi askel eteenpäin kodin sisustuksessa. Aika yksinkertaiselta kuulostaa mutta mulle tämä on iso asia, kai. Jouluksihan tuo vain jää, matto siis. Sekin löytyi varastosta joten kulutushysteria on pysynyt nollissa. Joulukoristeitakaan en ole tänä vuona ostanut, en kyllä osta minään vuonna. Samat tutut nisset ne meillä ikkunalaudoilla tai hyllyillä kököttää :) Tai nyt kyllä olen hiukan väärässä, tuleehan meille joka vuosi pari uutta joulukoristetta, ne mitä tyttö tekee kerhossa ja kiikuttaa kotiin, äiti ja isä liikuttuu kyyneliin. Mutta palataan nyt siihen mattoon. Mitäs sanotte, eikai se ole liian punainen? ;)Omasta mielestä tuo on aika herkullinen lisä meidän joulukotiin. Oikein ylipunainen, mutta toisaalta, meillä nyt on aika neutraali sisustus, vielä, joten ei tuo miltään kammotukselta vaikuta.
Katsotaan koska haetaan kuusi kotiin ja meidän joulu saa tulla :)

Rentouttavaa sunnuntaita!

9 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo teidän lasipullovalaisin! Ja ihanan herkku tuo mattokin. Rauhallista ja leppoisaa joulun odotusta teidän perheellenne :)

  - Eppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eppu, tuo valaisin on kyllä tällähetkellä parasta mitä ollaan itse tehty :) Samoin teillekin!

   Poista
 2. Wau, onhan se aika kirka, mutta näyttää niin herkulliselta, eli sopii ihan täydellisesti! Muuten teillä on niin rauhalliset värit niin se antaa tosi kivan vaikutelman.
  Ja AH RAKASTAN sun lamppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh tuo sana on sitten kirkas :D Eikä Kirka!! :D

   Poista
  2. Mä ajattelinkin ettei kukaan nyt voi verrata mattoa Kirkaan ;D kiitos kuitenkin Aino-Kaisa :)

   Poista
 3. ♥Vau miten ihana matto...ja koko koti!

  VastaaPoista
 4. Mahtava matto, iso ja muhkea! Ihan parasta tassutella tuon päällä villasukat jalassa ja ehkä glögimuki kädessä, iltahämärässä :) Pitäkää se vielä uuteen vuoteen, niin päästään testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sisi <3 pidetään pidetään ;) mutta tulikin mieleen, en ole vielä glögiä juonut :O

   Poista