maanantai 23. helmikuuta 2015

Cupcakes


Kotona jälleen.
Arkeen palaaminen on välillä raskasta, reissuvaatteiden pyykkäystä, rutinoitumista. Mutta se ei haittaa :) Löytyipä tuossa kaupoissa kierrellessä nimittäin aivan super herkullista, lapsenmielistäkin, väriterapiaa kotiin. Peltinen cupcake- kyltti pääsee varmasti paraatipaikalle keittiöön piristyttämään ruoanlaittoa.


Suloisempaakin suloisemmat posliiniset nupit pääsevät, ainakin näillänäkymin, makuuhuoneen yöpöytien uusiksi vetimiksi. Katsotaan ;) Meillä kun tuntuu että värit ovat kaikonneet totaalisesti. Kaikki on niin valkoista, aneemista, kuten aiemminkin olen maininnut. Siihen on tulossa kuitenkin muutos, pikkuhiljaa. Lisääntyviä piristysruiskeita sinne sun tänne. Ehkä ripauksella boheemista tyyliä, retrosta puhumattakaan.
Katsotaan sitä kun tässä pääsee ajan kanssa häärimään :) Ja vaikka olenkin luvannut itselleni vähentäväni kulutushysteriaa, pienet ostokset silloin tällöin tekevät hyvää!

Höh, olipas ajatuksetonta löpinää mutta tällähetkellä aivokapasiteetti ei muuhun pysty. Mutta joskus lyhyt ja ytimekäs on varteenotettava vaihtoehto.
Ensikertaan siis ;)

Hymyä alkaneeseen viikkoosi!

1 kommentti:

  1. Aivan ihanat kyltti ja nupit! Niin söpön herkulliset ja ihanat värit. Kertakaikkiaan upeat löydöt!

    VastaaPoista