lauantai 14. helmikuuta 2015

Winter WonderlandHei ihanat ystävät siellä ruudun takaa!

Erittäin ihanaa ystävänpäivää teille jokaiselle <3
Meillä siitä on nautittu myöhäisellä ja pitkällä aamupalalla, halein ja pusuin, tietenkään unohtamatta kolmea karvaista ystäväämme.

Isännän kanssa ollaan taisteltu. Tietokonevuoroista siis ;) Taloudesta kun tällähetkellä löytyy koneita vain yksi. Nämäkin puuterilumiset kuvat kuvasin jo aikaa sitten, nyt täällä on lunta, mutta märkää sellaista. Sen vuoksi tämä bloggailukin on jäänyt hieman taka-alalle, koneesta kun on pulaa ;) Kuvia kuitenkin olen räpsinyt sieltä sun täältä. Remonttia aloittanut keittiössä. Instagramia seuraavat niistä suunnitelmista tietävätkin.
Kevättä haikeasti odotan, sitä olen jo yrittänyt sisällekin tuoda, niistä kuvia huomenna, lupaan. Tai viimeistään maanantaina ;)
Blogejanne olen kyllä käynyt ahkerasti lukemassa, kännykällä tosin, joten jos tassunmerkkiä en ole jättänyt, ymmärtänette varmaan, se on pyhä mahdottomuus puhelimella.

Nyt kuitenkin aktivoidun, niin paljon on teillekin kerrottavaa ja esiteltävää. Kaikkia nurkkia kun kodistamme ette ole vielä nähnyt, murto-osan. Joten luvassa on house touria, hieman arvontojakin ja remppapuuhia, tuunailuja unohtamatta :) Stay tuned!

Kiitos kuitenkin Sinulle, laiskuudestani huolimatta, jos olet täällä pysynyt <3

Ihanaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Kauniit talvikuvat, mutta onneksi nyt jo alkaa kevätkin itsestään paloja antamaan ;)
  Oikein ihanaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita kuvia.
  Hyvää ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 3. Täällä sama kevätlentsu titokoneella. Lakittaa, jumittaa, hirttää kiinni ynnä tekee itsenäisiä päätöksiä. Bloggailepa siinä sitten...noo, kevät tulee ja mieli on joka tapauksessa täynnä aurinkoa.
  Aurinkoa myös sinne!

  VastaaPoista