keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Mullasta ryytimaaksiTänään oli aurinkoisen sään kunniaksi tehtävä malttamattoman puutarhurin ele ja käytävä ostamassa valmiita taimia, jaiks. Jotenkin tuntuu että rakkaudella jo helmikuusta lähtien ikkunalaudoilla kylvetyt hyötykasvit ei ole saavuttanut yhtä kehuttavia mittoja kuin nämä uudet tulokkaat. Eipä nuo kyllä lompakon nyörejäkään kiristänyt, mukaan kun laskee hyvällä hoidolla saadut sadot per taimi, verrattuna mitä vaikka rasiallinen pikkutomaatteja kaupassa kasvaa.

Ryytimaa sai perunoiden, herneiden ja jäävuorisalaattien lisäksi myös porkkanaa. Oli mokomat siemenpussissa jo narun päässä niin jää naapureilta taas persetervehdykset väliin kun ei tarvitse niitä harvennella ;) Mutta tuli noita pusseja muuallekin jälleen tyhjenneltyä, tarkkaa puuhaa tämä istuttelu, mutta ennenkaikkea jännittävää näin ensikerta pihalaisena.

Kysymys: Oletko koskaan saanut rosmariinia kasvatettua siemenestä?

Minä en.

Mitä mainiointa keskiviikko iltaa :)

1 kommentti:

  1. Kauniita! Voin melkein haistaa tomaatin tuoksun tänne saakka <3 Itsekin aion sortua laventelintaimiin, ainakin, sillä vesi vei siemenet mennessään. Samoin viime kesän taimet pilalla talven vuoksi :( Hongkingissa oli onneksi 3 kpl/10€-tarjous ;)

    VastaaPoista