torstai 11. kesäkuuta 2015

TerdelläKuvailin eilen ja aika epälaadukkaita kuvia etupihan terdeltä, ihan vaikka jos jotain sattuisi kiinnostamaan, tai joitakin ainakin ;) Tepe on vielä aika sikinsokin, siitepölyä, kukattomuutta ja kaikki on vinksin vonksin mutta onhan vasta kesäkuun alku. Laventelin ja auringonkukan sain kuitenkin siskolta paikkoja piristämään :) Auringon kukat on pionien lisäksi mun kaikkien aikojen suosikkeja.

Meidän terassilta löytyy ihan kivasti neliöitä. Ja muutenkin kun kallion päälle tämä on rakennettu, on terde aika monitasoinen joka tekee tästä aika hauskan. Kokonaiskuvaa näistä on varmasti hankala hahmoittaa mutta tosiaan, en jaksanut hirveästi kameran kanssa heilua. Salaatit kuitenkin aika kovaa vauhtia kasvaa, ja tänään on ruusupapu istutettava tuollaiseen terdellä näkyvään isompaan kukkalaatikkoon, siitä saakin sitten kivaa näkösuojaa tuon pöytäryhmän kaiteille.

Mitenkäs tuo nurmikko? :D Keväällä, olisiko ollut pääsiäisen tienoissa sen kylvin ja aika tupsumainen siitä on tullut, noh, tekemällä oppii. Grillikodan ympäristö kaivettiin viime syksynä auki, tehtiin kukkapenkit kodan molemmin puolin ja vanhasta sähkötolpasta + kivistä tuollainen polku kodan eteen. Pari tolppaa siinä onkin talven aikana routinut ylös mutta korjattavissahan tuo on. Tulppaaneja harottaa vielä siellä sun täällä, syksyllä kylvin, mutta leikkokukkia on jo kodan vierustakin kylvetty täyteen :)

Tehdään uusinta katsaus vaikka sitten kun on hieman siistimpää ja sisusteltu/remppailtu terassilla enemmän? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti